Petak, 31. ožujka 2023.

Pioniri i kadeti Slavena Belupa izborili polufinale Hrvatskog nogometnog kupa

Kadeti su u Koprivnici s uvjerljivih 3:0 svladali Elektru iz Osijeka uz dva pogotka Aščića i jedan Ivande. Potencijalni suparnici u polufinalu su Osijek, Hajduk i Varaždin

Preporučujemo

Nakon seniorske i juniorske momčadi, plasman u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa u srijedu su izborili pioniri i kadeti koprivničkoga kluba.

Kadeti su u Koprivnici s uvjerljivih 3:0 svladali Elektru iz Osijeka uz dva pogotka Aščića i jedan Ivande. Potencijalni suparnici u polufinalu su Osijek, Hajduk i Varaždin.

Pioniri su na teškom gostovanju kod Lokomotive u Zagrebu prošli na jedanaesterce nakon što je susret u regularnom dijelu završen 1:1. Jedini pogodak postigao je Tomić.

Pioniri u polufinalu mogu na Dinamo, pobjednika susreta Rijeka – Hajduk ili pobjednika susreta Varaždin – Osijek.

Sastav kadeta: Kolar, Kucel, Blažeković, Ivanda, Petras, Marić, Sokač, Bošnjak, Aščić, Vlašić, Marić. Klupa: Letica, Perić, Canjuga, Tomašek, Kaurin, Gizdavec, Premec. Trener: Mario Gregurina.

Sastav pionira: Pomahač, Medaković, Bilješko, Vuk, Tomić, Sović, Šivalec, Kamenjak, Jurić, Vicić, Djorić. Klupa: Podhraški, Maltar, Blažotinec, Miklošić, Geci, Volf, Orehovec. Trener: Vedran Purić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti