Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Koprivnički badmintonaši osvojili čak šest medalja na Hrvatskom kupu

Za Badmintonski klub Koprivnica nastupili su Filip Vedriš, Jana Medvarić, Fran Kovačić, Margareta Tot, Lovro Matovina, Lara Tomjek, Jan Kropek, Filip Kos i Miroslav Bajrić

Preporučujemo

Sjajne vijesti stižu iz koprivničkog Badmintonskog kluba.

Naime, proteklog je vikenda u Osijeku održano prvo kolo Hrvatskog kupa u badmintonu na kojem je za BK Koprivnica nastupilo devet igrača u četiri dobne skupine.

U subotu su igrale dobne skupine U11 i U15, a u nedjelju U13 i U17,

Badmintonaši
Foto: Badmintonaški klub Koprivnica

Za U11 su igrali Filip Vedriš, Jana Medvarić, Fran Kovačić i Margareta Tot. Filip je osvojio srebrnu medalju, Jana brončanu, dok je Margareta zauzela četvrto mjesto.

Istog dana, ali u U15 igrao je Lovro Matovina i u singlu osvojio brončanu medalju, dok je u paru s Rokom Banom iz Badmintonskog kluba Zagreb Medvedgrada osvojio srebrnu medalju.

Badmintonaši
Foto: Badmintonski klub Koprivnica

U nedjelju su za U13 igrali Lara Tomjek i Jan Kropek. Lara je u paru s Anom Varivoda iz Badmintonskog kluba Bjelovar osvojila broncu.

U konkurenciji U17 igrali su Lovro, Filip Kos i Miroslav Bajrić. Lovro je u paru s Kristijanom Puljićem iz BK Splita osvojio broncu, dok je Filip Kos ostao korak do medalje.

Badmintonaši
Foto: Badmintonski klub Koprivnica

“Kući smo se vratili sa šest medalja. Puno smo igrali, veselili se, ali i tugovali, nešto novo naučili, družili se i stekli nova poznanstva”, istaknuli su iz koprivničkog Badmintonskog kluba te dodali da su Jana, Margareta i Fran debitirali su na ovom turniru.

Badmintonaši
Foto: Badmintonski klub Koprivnica

Rezultate možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti