Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Plenković o oduzimanju vozačkih dozvola: ‘Svi će biti zadovoljni, neće biti nasekirani da neće voziti auto’

Ovo je vrijeme gdje svi moramo biti skupa. Konstruktivni članovi društva. Ovo je horizontalna kriza i za sada joj nitko ne može predvidjeti trajanje, rekao je Plenković

Preporučujemo

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je u srijedu Općinu Davor, a zatim je u Okučanima predsjedao 13. sjednicom Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem.

Kako izvještava RTL, Plenković je pred novinarima odgovorio i na pitanje oko oduzimanja vozačkih dozvola na temelju liječničkog nalaza.

– Ministar Božinović sjeo je s liječnicima. Svi će biti zadovoljni, neće biti nasekirani da neće voziti auto. Ali će dobiti stručni savjet liječnika. Važno je naći balans – izjavio je premijer Plenković.

Osvrnuo se i na rastuću inflaciju.

– Ovo je vrijeme gdje svi moramo biti skupa. Konstruktivni članovi društva. Ovo je horizontalna kriza i za sada joj nitko ne može predvidjeti trajanje – rekao je.

Kazao je i kako se na sjednici Savjeta raspravljalo o energetskoj krizi.

– Vlada nastavlja kalibrirati s paketima koja će pomagati i kućanstvima i gospodarstvima. Mi ćemo, pripremajući se za jesen, sa nikad manje nezaposlenih, kad smo osigurali ulazak u eurozonu, pred nama je i Schengen, realizacija strukturnih projekta, mi ćemo naravno, naše mjere kalibrirati na način da pomognemo onima kojima je najpotrebnije. Da pokažemo nezamjenjivu ulogu države – objasnio je Plenković, a prenosi RTL.

- Advertisement -

Najnovije objave