Subota, 3. lipnja 2023.

Plivači Cerina nastupili u Sisku, dobrim rezultatima istaknula se Marija Belčić

''Iznimno smo sretni i zadovoljni što imamo plivačice i plivače od 2010. do 2014.godišta koji pokazuju potencijal i očekujemo njihove dobre rezultate unutar par godina'', poručuju iz kluba

Plivački klub Cerine sudjelovao je prošlog vikenda na natjecanju 11. Velika nagrada Pksj – junior cup u Sisku.

U konkurenciji 12 klubova (Rovinj, šest zagrebačkih klubova i pet klubova iz regije 4) iskustvo je stjecalo 24 plivača Cerina. Natjecanje se održavalo za djevojčice 2011. i mlađe te za dječake 2010. i mlađe.

Za Cerine nastupili su Marija Belčić, Erik Petrić, Mislav Skvaža, Teo Munić, Šime i Klara Stanković, Oliver Vedriš, David Dolenec, Lorena Markušić, Erik Štefanec, Marko Ferčec, Domagoj Krapinec, Matej Antolaš, Franka Bebek, Fran Blažotinec, Ena Jendrašic, Paula Lovasić, Eva Noval, Sara Sambolek, Ana Štauber, Izabela Brlečić, Ana Hren, Tena Pobi i Anja Cuhunek.

”Iznimno smo sretni i zadovoljni što imamo plivačice i plivače od 2010. do 2014.godišta koji pokazuju potencijal i očekujemo njihove dobre rezultate unutar par godina. Izdvojili bismo Klaru Stanković, Saru Sambolek, Anu Štauber, Evu Novak, Paulu Lovasić, Franku Bebek, Marka Ferčeca, Erika Petrića, Tea Munića i Mislava Skvažu. Posebno treba istaknuti Mariju Belčić koja je bila peta na 100 leđno i 100 prsno te šesta na 100 delfin i 100 slobodno, Mateja Antolaša koji je osvojio četvrto mjesto na 50 prsno, Anu Hren koja je bila šesta na 50 prsno i Erika Štefanca koji je završio na sedmom mjestu u disciplini 50 prsno”, priopćili su iz PK Cerine.

Djeca su nastupala pod vodstvom trenera Predraga Žagara, Lane Kovač i Martine Gregurek.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti