Nedjelja, 4. lipnja 2023.

U Ferdinandovcu održan 1. susret vatrogaskinja VZ Koprivničko-križevačke županije

Koprivničko-križevačka županija se može pohvaliti da je prema broju žena (2264) u vatrogasnim organizacijama na drugom mjestu u Hrvatskoj

U organizaciji Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije u Ferdinandovcu je u subotu, 23. travnja održan 1. susret vatrogaskinja s područja županije.

Susretu je ispred Županijske uprave prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je u prigodnom govoru zahvalio vatrogaskinjama na doprinosu koji daju u radu svojih društava i vatrogasnih postrojbi te poručio kako će Županija i dalje biti snažan oslonac vatrogastvu kao jednoj od najvažnijih, ali i najmnogoljudnijih sastavnica sustava civilne zaštite.

Koprivničko-križevačka županija se može pohvaliti da je prema broju žena (2264) u vatrogasnim organizacijama na drugom mjestu u Hrvatskoj, a jedina u državi ima i zapovjednicu profesionalne vatrogasne postrojbe (JVP Koprivnica), istaknuo je predsjednik VZ KKŽ Darko Palaš.

Susretu je prisustvovao i načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić koji se pridružio prigodnim čestitkama te zapovjednik VZ KKŽ Zvonimir Habijan.

Vatrogaskinje
Svečanost u Ferdinandovcu // Foto: kckzz.hr/Podravski list
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti