Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Plivačice i plivači Cerina sjajni na međunarodnom mitingu u Puli

Svi natjecatelji kluba su poboljšali svoje rezultate te željno iščekuju Regionalno natjecanje za mlađe kadete i početnike koje će se održati za tri tjedna u Vukovaru

- Oglas -

Članovi koprivničkog Plivačkog kluba Cerine proteklog su vikenda sudjelovali na 3. međunarodnom plivačkom mitingu u Puli.

Ukupno je sudjelovalo 220 plivačica i plivača iz 12 klubova koji su se natjecali u kategorijama mlađi kadeti i početnici, i to u disciplinama 50 metara delfin, 50 metara leđno, 50 metara prsno, 50 metara kraul te štafete 4×50 metara kraul i 4×50 metara mješovito.

Plivačice i plivači Cerina
Foto: Plivački klub Cerine

Pod vodstvom trenerica Josipe Gregurina i Lane Kovač natjecalo se 25 koprivničkih plivačica i plivača, a medalje su osvojili Maria Rihtarić, Jana Hraščanec, Ana Hren, Petar Pintarić i Damjan Podravec.

- Oglas -

Maria je osvojila zlato na 50 metara leđno, prsno i kraul, dok je Jana osvojila broncu na 50 metara leđno i kraul (obje u kategoriji početnica).

U kategoriji početnici Ana, Maria, Petar i Damjan osvojili su broncu na štafeti 4×50 metara kraul.

Također, Maria je osvojila i ukupno treće mjesto u kategoriji početnica.

Plivačice Cerina
Foto: Plivački klub Cerine

“Svi natjecatelji kluba su poboljšali svoje rezultate te željno iščekuju Regionalno natjecanje za mlađe kadete i početnike koje će se održati za tri tjedna u Vukovaru”, poručili su iz Plivačkog kluba Cerine.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti