Četvrtak, 29. veljače 2024.

Pobjeda i poraz mladih rukometaša Koprivnice u Bjelovaru

''Na kraju, želimo se posebno zahvaliti tvrtki MM PLUS GRUPA d.o.o. i portalu KLIKAJ.hr na donaciji plavih dresova za Školu rukometa, za generacije U15, U13 i U11'', ističe se u objavi RK Koprivnice

- Oglas -

Mladi rukometaši Koprivnice, dječaci iz kategorije U15, nastupili su prošlog vikenda u Bjelovaru.

U prvoj utakmici izgubili su od Bjelovara 1 22:17, dok su u drugoj svladali Bjelovar 2 27:23.

”U prvoj utakmici odlično otvaramo prvo poluvrijeme gdje imamo konstantno vodstvo, te krajem poluvremena nikako da odemo na prednost od +4 iako smo imali prilike čak u tri napada. Drugo poluvrijeme Bjelovar otvara sa +4 te okreće rezultat u svoju korist. Kada tome pribrojimo neobjašnjive i početničke greške u obrani koje su rezultirale isključenjima, poraz je očekivano upisan. U takvom stanju duha ušli smo u drugu utakmicu koji smo baš kao ekipa Bjelovara 1 protiv nas, okrenuli u svoju korist tek u drugom poluvremenu i upisali ipak očekivanu pobjedu. Na kraju ostaje žal za propuštenom prilikom da se uzmu sva četiri boda, ali u sportu se uvijek nešto pita i protivnika kojem ovim putem čestitamo na zasluženoj pobjedi. S dodatna dva boda iz druge utakmice polako se odvajamo na tablici, te u sljedećim utakmicama u proljetnom dijelu treba još samo potvrditi dobrom igrom plasman na Završnicu državnog prvenstva RH”, izvijestio je koprivnički klub na službenoj stranici.

- Oglas -

U11 ekipa RK Koprivnice // Foto: RK KoprivnicaNajmlađi rukometaši koji igraju veliki rukomet su dječaci ekipe U11 koja je uvjerljivo najmlađa u ligi te skuplja dragocjeno iskustvo. Oni su za vikend gostovali u Vidovcu gdje su upisali dva poraza od ekipa Vidovca (14:31) i KTC-a (13:33).

”Bolest je učinila svoje, te nas je otputovalo samo 10 od planiranih 16 igrača. Dvije utakmice za redom i mala mogućnost rotacije igrača učinile su svoje te su porazi bili neizbježni. Čestitamo dečkima na borbi i neposustajanju kad je najteže. Pred njima je još ostalo posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva, 17. prosinca dočekuju vršnjake iz Garešnice i Daruvara”, stoji u klupskom izvještaju.

”Na kraju, želimo se posebno zahvaliti tvrtki MM PLUS GRUPA d.o.o. i portalu KLIKAJ.hr na donaciji plavih dresova za Školu rukometa, za generacije U15, U13 i U11”, ističe se u objavi RK Koprivnice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti