Srijeda, 22. ožujka 2023.

Počeli radovi na izgradnji nogostupa na dijelu Ulice Braće Radić u Koprivničkom Ivancu

Prva dionica obuhvaća izgradnju staze na dijelu od spoja s Ulicom Matije Gupca (od dječjeg igrališta) pa sve do malog rondela u Ulici Braće Radić (do kućnog broja 21)

Preporučujemo

Započeli su radovi na izgradnji nogostupa na dijelu Ulice Braće Radić u Koprivničkom Ivancu – DIONICA 1.

Izvođač radova je zajednica ponuditelja, i to tvrtka Dinamik iz Novog Virja te tvrtka Bajer građenje iz Kalinovca, a ukupna vrijednost radova iznosi 174.428,50 eura s PDV-om.

Stručni i obračunski nadzor nad izvođenjem radova obavljat će koprivnički Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar, a ukupna vrijednost nadzora iznosi 2800 eura s PDV-om.

Prva dionica obuhvaća izgradnju staze na dijelu od spoja s Ulicom Matije Gupca (od dječjeg igrališta) pa sve do malog rondela u Ulici Braće Radić (do kućnog broja 21).

Staza će se graditi s lijeve strane, ako se gleda iz Ulice Matije Gupca prema Ulici Braće Radić. Uz izgradnju staze, postavlja se i oborinska kanalizacija po cijeloj dužini, a koja će se postavljati ispod predmetne staze.

“Molimo sve mještane naše općine, posebno stanovnike Ulice Braće Radić, da imaju strpljenja dok se radovi ne završe, a sve u cilju ljepšeg, boljeg i nadasve sigurnijeg izgleda naše općine”, istaknuli su iz Općine Koprivnički Ivanec.

Također, moli se mještane koji u planu imaju spajanje svojih objekata na vodovodnu, kanalizacijsku ili plinsku mrežu da se čim prije jave u prostorije Općine Koprivnički Ivanec kako bi se izvođenje radova na istome dogovorilo prije postavljanja rubnjaka na stazi ili asfaltiranja staze.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti