Četvrtak, 22. veljače 2024.

Počeli radovi na uređenju Ulice bana Jelačića u Đurđevcu

Proširenja se izvodi na lijevoj strani ulice od raskrižja s ulicom Donji Brvci do raskrižja s Bjelovarskom ulicom

- Oglas -

Đurđevac je u suradnji sa Županijskom upravom za ceste Koprivničko-križevačke županije krenuo s provođenjem dogovorenih godišnjih aktivnosti na području grada, a jedna od njih je i cjelovito uređenje Ulice bana Jelačića u Đurđevcu.

Radovi su već krenuli, a trenutno se rade iskopi i priprema za zamjenu posteljice kolnika te se postavljaju rubnjaci nakon čega će krenuti asfaltiranje kolnika i kolnih prilaza te uređenje zelenih površina.

Proširenja se izvodi na lijevoj strani ulice od raskrižja s ulicom Donji Brvci do raskrižja s Bjelovarskom ulicom čime će se dobiti i biciklistička staza širine jedan metar.

- Oglas -

– Đurđevac nastavlja sufinancirati uređenje kolnih prilaza svim vlasnicima nekretnina koji sami financiraju asfaltiranje kolnih prilaza na javnoj površini, te će se oni osloboditi plaćanja komunalne naknade na određeno vremensko razdoblje u visini cijene uređenja kolnog prilaza, a sukladno mjesečnoj obvezi – priopćili su iz đurđevačke gradske uprave.

Za vrijeme radova vlasnike nekretnina će obići djelatnici Đurđevca kako bi se upisali svi zainteresirani za ovu mjeru.

Prijave se zaprimaju i dalje, a zainteresirani se mogu javiti u Grad ili na broj telefona 811-052.

Obavještavaju se građani kako bi znali planirati svoja sredstva da će se s provođenjem ove mjere nastaviti i dalje u svim ulicama gdje se planiraju radovi na uređenju ulice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti