Utorak, 21. svibnja 2024.

Podjela božićnice mještanima s područja općine Novigrad Podravski

Sa sobom je obavezno ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine ili drugu potvrdu o stalnom mjesečnom primanju koja nije starija od 90 dana

- Oglas -

Općina Novigrad Podravski osigurala je za osobe starije od 60 godina te one koji nemaju nikakva primanja ili su im stalna mjesečna primanja manja od 360,01 eura, a imaju prebivalište na području općine božićnicu u iznosu od 30 eura.

Isplata će se vršiti:

  • 18. prosinca, u društvenom domu u Borovljanima od 10 do 10.20 sati
  • 18. prosinca, u društvenom domu u Vlaislava od 10.30 do 10.50 sati
  • 18. prosinca, u društvenom domu u Delovima od 11 do 11.30 sati
  • 19. i 20. prosinca, u dvorani ZKF u sklopu vatrogasnog doma u Novigradu Podravskom od 10 do 13 sati

Sa sobom je obavezno ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine ili drugu potvrdu o stalnom mjesečnom primanju koja nije starija od 90 dana.

- Oglas -

Kako se ne bi stvarale gužve na podjelu božićnice u dvoranu ZKF putem pismenih obavijesti pozivat će se kontrolirani broj ljudi.

“Molim vas da o ovoj isplati božićnog dara upoznate svoje starije rođake, susjede i prijatelje, jer je možda nama promaklo da ih obavijestimo.
Ako zbog zdravstvenih ili bilo kojih drugih opravdanih razloga ne možete preuzeti dar u gore navedenim terminima, pozivamo vas da nas o tome obavijestite na broj 048/832-133 ili na bilo koji drugi pogodan način, ali svakako najkasnije do 22. prosinca”, poručio je općinski načelnik Zdravko Brljek.

Također, uz božićnicu je pripremljen i poklon.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti