Subota, 18. svibnja 2024.

Podravac osvojio veteranski turnir ‘Martinjski dani’ u Virju

Prekaljeni košarkaški maheri bez obzira na godine i neku kilu viška pokazali su svima kako se igra i kako se voli košarka, uz pregršt dobrih akcija u sve četiri utakmice

- Oglas -

U Virju je prošlog vikenda odigran tradicionalni 14. veteranski košarkaški turnir Martinjski dani 2022. Na turniru su sudjelovale četiri ekipe, domaćin KK Podravac (Virje) te gosti veterani KK Radnik (Križevci), KK Pliva (Zagreb) i KK Petar Zrinski (Vrbovec).

Prekaljeni košarkaški maheri bez obzira na godine i neku kilu viška pokazali su svima kako se igra i kako se voli košarka, uz pregršt dobrih akcija u sve četiri utakmice.

U polufinalnim susretima Podravac je s 87:66 dobio Radnik, a Pliva je bila uspješnija protiv Petra Zrinskog rezultatom 54:47. U utakmici za treće mjesto Petar Zrinski je s 87:64 pobijedio Radnik, dok je u finalu Podravac sa 79:52 slavio protiv Plive.

- Oglas -

Najbolji strijelac turnira bio je Mario Krajnik (Radnik), a najbolji igrač Krešo Samardžić (Podravac).

U najbolju petorku veteranskog turnira su izabrani Dubravko Zadravec i Marko Adrijanić (Podravac), Danijel Podvezanec (Pliva), Dejan Hrlec (Radnik) i Filip Tomić (Petar Zrinski).

Cijelu fotogaleriju s turnira možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti