Petak, 19. travnja 2024.

Podravec iz Torčeca nakon sezone za zaborav najavljuje velike promjene i borbu za viši rang

Neki su prelasci već obavljeni. Tako je Podravcu pristupio krilni napadač Ante Ivančić koji je prošao školu nogometa Dinama i Sesveta, igrao u inozemstvu, susjednom Drnju i Koprivničkom Ivancu

- Oglas -

Podravec iz Torčeca u prošloj je sezoni zauzeo pretposljednje, 13. mjesto u Drugoj koprivničko-križevačkoj županijskoj nogometnoj ligi.

U 26 utakmica osvojeno je svega 19 bodova i to je učinak koji nikoga u klubu i oko njega nije mogao zadovoljiti.

”Nakon završene sezone koja je bila razočaravajuća, odlučili smo zasukati rukave i primiti se ozbiljnog posla. Vrijedni članovi uprave rade na uređenju nogometnog igrališta i stvaranju što boljih uvjeta za novu sezonu. Nabavljene su dvije nove garniture dresova za utakmice, lopte i druga razna pomagala za treniranje”, priopćio je klub iz Torčeca.

- Oglas -

U Podravcu ističu kako su svjesni da više nemaju pravo na grešku kad je u pitanju sportski rezultat. Stoga su odlučili krenuti ‘od nule’ i složiti jednu kvalitetnu momčad koja će biti spoj mladih, domaćih igrača i ciljanih dokazanih pojačanja koji će nositi NK Podravec u borbu za viši rang natjecanja.

”Uz samu upravu i našeg glavnog sponzora, prijatelja kluba Dejana Šomocija, angažirali smo i suradnika za sportsku politiku gospodina Ivana Mihalića koji se dokazao u projektu stvaranja susjednog rivala NK Tomislava iz Drnja, te je bio kreator jedne od najuspješnijih nogometnih momčadi u zadnjih nekoliko godina dok je u pitanju županijski nogomet”, stoji u priopćenju.

NK Podravec Torčec
Foto: NK Podravec Torčec

Iz kluba najavljuju dolazak mladog i ambicioznog trenera koji će biti dugoročno rješenje, a najavljuju se i veliki transferi.

Neki su prelasci već obavljeni. Tako je Podravcu pristupio krilni napadač Ante Ivančić koji je prošao školu nogometa Dinama i Sesveta, igrao u inozemstvu, susjednom Drnju i Koprivničkom Ivancu.

Stigao je i kreativni veznjak Filip Hranjec, također igrač koji je prošao školu nogometa u Sesvetama, igrao za mlađe uzraste Osijeka i Lokomotive, a zadnje je nastupao u Slogi iz Koprivničkog Ivanca.

- Oglas -

”Bazu će nam činiti domaći, mladi dečki, zato smo dogovorili suradnju s Juricom Zlatarom, obrambenim igračem koji dolazi iz susjednog Tomislava iz Drnja i čije vrijeme tek dolazi, a isto vrijedi i za Matiju Sitara, mladog krilnog igrača koji se vraća na nogometne terene nakon kraće pauze. Uz to, postigli smo dogovor s nekoliko igrača koji su zadovoljili u prošloj sezoni i koji ostaju u klubu”, poručuju iz Podravca.

Igralište NK Podravec Torčec
Igralište NK Podravec Torčec // Foto: NK Podravec Torčec
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti