Srijeda, 8. veljače 2023.

Podravina i Prigorje: 147 novozaraženih, na respiratoru 14 osoba

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije bolest je potvrđena kod 16.311 osoba

Preporučujemo

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je na području županije potvrđeno 147 novih slučajeva bolesti covid-19.

Trenutno je aktivno 1187 slučajeva, oporavilo se deset osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 76 pacijenata, od kojih je 14 na respiratoru.

U koprivničkoj Općoj bolnici preminule su dvije osobe (1932. i 1965. godište) s pozitivitetom na koronavirus koje su u kliničkoj anamnezi imale druge pridružene bolesti, a jedna nije bila cijepljena protiv koronavirusa, priopćio je Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

Tijekom jučerašnjeg dana izuzeta su 392 uzorka – PCR i brzim antigenskim testiranjem sa sumnjom na koronavirus.

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije bolest je potvrđena kod 16.311 osoba.

U četvrtak je u Koprivnici provedena akcija cijepljenja protiv koronavirusa kojoj se odazvalo 539 građana, koji su primili prvu, drugu i treću dozu cjepiva.

Podsjetimo, danas je na rasporedu nova akcija u školsko sportskoj dvorani u Virju od 10 do 13 sati, a građanima su na raspolaganju cjepiva Comirnaty (Pfizer), Moderna i Janssen (Johnson).

Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, potrebno je obavezno donijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicu, a kod dolaska na drugu i treću dozu potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prethodnih doza cjepiva.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti