Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Podravka Vegeta lako i kroz Sesvete, u nedjelju dolaze Dankinje

Tina Barišić postigla je sedam pogodaka, dok je za Sesvete najefikasnija bila Lucija Krezo s osam pogodaka

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete su odigrale još jednu prvenstvenu utakmicu, ovoga puta na gostovanju u Sesvetama.

Tina Barišić postigla je sedam pogodaka, dok je za Sesvete najefikasnija bila Lucija Krezo s osam pogodaka.

– Malo smo slabije otvorili utakmicu, željeli smo što prije napraviti veliku razliku i tu smo upali u malu klopku. Napravili smo 4-5 tehničkih pogrešaka, promašili nekoliko otvorenih zicera. Sredinom poluvremena smo se sabrali, počeli igrati malo ozbiljnije, digli koncentraciju u izvedbi i drugo poluvrijeme smo završili u odličnom ritmu i ostvarili veliku pobjedu. Već u nedjelju nam slijedi nova utakmica protiv odlične danske ekipe, Nykobing i to će biti jedan veliki izazov za sve nas – rekao je trener Željko Babić nakon utakmice.

Ema Guskić je čestitala ekipi na pobjedi.

– Nastavili smo s pobjedničkim nizom u hrvatskom prvenstvu i nakon pauze od 10 dana vraćamo se i europskim izazovima, a u goste nam stiže danski Nykobing. Želimo odigrati što bolju utakmicu na domaćem terenu zato nam je važno da navijači dođu u što većem broju i da nas podrže – rekla je Guskić.

Utakmica s Nykobingom na rasporedu je u nedjelju, 5.2. s početkom u 14.00 sati u ŠSD Josip Samaržija Bepo. Ulaznice su dostupne u Pivnici Kraluš, Hotelu Podravina, Caffe baru Laganini i u prostorijama Rukometnog kluba Podravka.

SESVETE AGROPROTEINKA – PODRAVKA VEGETA 17:32 (10:17)
SESVETE AGROPROTEINKA: Mamić, Wurth, Lujić, P. Krezo, Janković 1, L. Krezo 8, Rezo, Gavrilović 3, Zetović, Zovko 1, Bikić, Jukić 2 , Jurina 2, Hunjadi. TRENER: Miran Ognjenović.
PODRAVKA VEGETA: Tucaković (3), Bešen (10); Zadravec 3, Turk 2, Vuković, Stelmah 1, Popović 2, Guskić, Franušić, L. Kalaus 4, Šenvald 1, D. Kalaus 4, Vuljak 1, Barišić 7, Pandža 3. TRENER: Željko Babić.
SEDMERCI: Sesvete 4(4), Podravka Vegeta 5(4).
ISKLJUČENJA: Sesvete -, Podravka Vegeta 10 min (Barišić 2+2, Vuljak, Šenvald, Turk.


Standings provided by Sofascore
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti