Utorak, 29. studenoga 2022.

Podravka Vegeta nakon lakog prolaza u Splitu doznala suparnika u četvrtfinalu Kupa Hrvatske

Valja napomenuti da su prve minute nakon oporavka od ozljeda u Splitu zabilježile Nikolina Zadravec i Selena Milošević

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete su nakon pobjede u prvenstvenom derbiju s Lokomotivom u Zagrebu u srijedu gostovale u Splitu u sklopu osmine finala Kupa Hrvatske za žene.

Nije bilo nikakvih problema protiv drugoligaša ŽARK Split, Koprivničanke su ostvarile uvjerljivu pobjedu rezultatom 23:42.

– Najvažnije je da smo pobijedili i da smo prošli bez ozljeda što nas dosta prati. Sad je bitno da se sigurno vratimo kući i da se u miru pripremimo za subotu kada u Koprivnici igramo s Osijekom. I dalje smo u ritmu subota srijeda u ovom, a i sljedećem tjednu i mogu samo čestitati curama na dobroj utakmici i na angažmanu i trebamo nastaviti dalje – rekao je trener Goran Mrđen.

Za Podravku su u Splitu nastupile: Tucaković (7), Dumanska (6+2); Zadravec 4, Turk 4, Karlovčan 6, Milošević, Gudelj, Milosavljević 1, Megerle 2, Mugoša 1, Franušić 7, Međurečan 1, Šenvald 4, Stelmah 1, Barišić 7, Pavković 4.

Valja napomenuti da su prve minute nakon oporavka od ozljeda u Splitu zabilježile Nikolina Zadravec i Selena Milošević.

A u četvrtak u podne u sjedištu Hrvatskog rukometnog saveza u Zagrebu izvučeni su parovi četvrtfinala Kupa. Podravka će 6. travnja u Viroviticu, a pobjednici četvrtfinala plasirat će se na Final Four koji će se u svibnju igrati u Poreču.

PAROVI ČETVRTFINALA KUPA HRVATSKE ZA ŽENE (6. travnja)

1234 Virovitica – Podravka Vegeta
Zamet – Bjelovar
Zrinski – Osijek
Sesvete – Lokomotiva Zagreb

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti