6.9 C
Zagreb
Nedjelja, 18. travnja 2021.

Podravka Vegeta u svoje redove dovela i ukrajinsku reprezentativku

Riječ je o kružnoj napadačici Iryni Stelmakh. Ukrajinska reprezentativka je visoka 192 centimetara i u aktualnoj sezoni nastupa za Astrakhanochku s kojom igra Europsku ligu

Preporučujemo

Podravki Vegeti će se u novoj sezoni priključiti i kružna napadačica Iryna Stelmakh. Ukrajinska reprezentativka je visoka 192 centimetara i u aktualnoj sezoni nastupa za Astrakhanochku s kojom igra Europsku ligu.

Svoje rukometne početke bilježi u ukrajinskom klubu HC Galychanka Lviv u kojem je provela osam godina te igrala dva puta polufinale Challenge Kupa. Potom je napravila novi korak u karijeri i odlazi u bjeloruski Gomel gdje je provela jednu sezonu 2019./2020. i nakon toga se priključila ruskoj Astrakhanochki .

Od dostignuća istaknut ćemo osvajanje brončane medalje u Kupu Rusije 2020. te osvajanje bjeloruskog prvenstva i Kupa u istoj sezoni. Od 2015. do 2019. godine osvojila je četiri prvenstvena naslova s ukrajinskim klubom Galychanka Lviv u kojem je i provela najveći dio svoje rukometne karijere.

Podravka Vegeta ranije je već dovela četiri zanimljive igračice, a poznato je da će trener u idućoj sezoni biti koprivnički stručnjak Neven Hrupec. Više pročitajte u nastavku…

RK Podravka Vegeta dovela još dvije nove igračice za novu sezonu

Najnovije objave