Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

POGLED U PROŠLOST Seniori Koprivnice 1995. godine

Starije generacije sjećaju se i da se klub zvao Lokomotiva, a kroz njegove su svlačionice prošli brojni koprivnički nogometaši za koje (obično) nije bilo mjesta u Slavenu

Preporučujemo

Nogometni klub Koprivnica imao je vrlo zanimljivu povijest. Starije generacije sjećaju se i da se klub zvao Lokomotiva, a kroz njegove su svlačionice prošli brojni koprivnički nogometaši za koje (obično) nije bilo mjesta u Slavenu.

Na priloženoj naslovnoj fotografiji je seniorska momčad NK Koprivnice iz 1995. godine uoči utakmice s Lipom iz Hlebina na koprivničkom stadionu.

Gornji red: Trener Mladen Fičko, Velimir Pintarić, Zoran Ogrizović, Denis Gregurina, Mario Zovko, Siniša Herman, Dario Veh, (?) Kelek.

Donji red: Danijel Arko, Željko Jug, (?) Hlapčić, Zdenko Bistrović, Alen Gašparić, Ivan Mesić, Dražen Nemčić, Danijel Marić.

NK Koprivnica 1995.
Zagrijavanje seniora Koprivnice uoči utakmice s Lipom 1995. // Snimio: Danilo Arko

——————————————————————————————————

Portal Klikaj.hr odlučio je na neki način podsjetiti na dobra stara vremena, kada su se nogomet i općenito svi sportovi igrali s daleko većim guštom nego danas. Pogotovo u amaterskim okvirima. Kada se igralo za kobasicu i pivu.

Uveli smo rubriku “Pogled u prošlost” gdje ćemo objavljivati fotografije nekadašnjih generacija igrača. Prvenstveno nogometaša, ali otvoreni smo i za sve druge sportove.

No, tu trebamo i vašu pomoć. Šaljite nam svoje stare fotografije (presnimite ih ako ih nemate u digitalnom obliku) na e-mail: sport@klikaj.hr. Ako znate tko je sve na fotografiji, napišite nam. Ako znate koje je fotografija godine napravljena (barem okvirno), napišite nam. Naravno, ime kluba se podrazumijeva, a ne bi bilo loše da nam dostavite i podatke u kojoj je ta generacija ligi igrala, ako znate. Možda je nešto i osvojila, bilo u prvenstvu ili Kupu. Svaka informacija dobro je došla, a mi ćemo ih probati nadopuniti uz pomoć komentara na Facebooku.

- Advertisement -

Najnovije objave