Srijeda, 17. travnja 2024.

Pokemoni osvojili Prvenstvo Koprivnice u pub kvizu, nova sezona počinje uskoro

Ekipa It's coming home već drugu sezonu zaredom završava na drugom mjestu, a ove sezone za taj uspjeh osvojili su karting u Botovu

- Oglas -

Prošlog vikenda završena je treća sezona Prvenstva Koprivnice u pub kvizu koje se održava u Hotelu Podravina.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Pokemoni. Suverenom igrom u sve tri runde, za tri boda bili su bolji od drugoplasiranih It’s coming home te su zasluženo osvojili glavnu nagradu lige, rafting na Mrežnici za svih pet članova ekipe.

Ekipa It’s coming home već drugu sezonu zaredom završava na drugom mjestu, a ove sezone za taj uspjeh osvojili su karting u Botovu.

- Oglas -

Još neizvjesnija borba vodila se za treće mjesto gdje su se susreli Kolica Zdravka Škendera te 5 kuna preveč. Kolica su vodila više manje kroz cijeli kviz, ali 5 kuna preveč radi preokret u zadnjoj rundi te su s 2 boda prednosti osvojili treće mjesto te bonove u vrijednosti od 1000 kuna u Casinu senator.

Ekipa Rutineri su, kako im i ime kaže, rutinerski odradili posao u finalu druge lige te s čak 9 bodova prednosti pobijedili Mazalice te su za taj uspjeh osvojili XXL platu pod pokroviteljstvom restorana Bijela kuća.

Također treba spomenuti i ekipu Jezeraši koji su osvajanjem treće lige zalili grla rundom cuge koju su dobili na račun domaćina, Hotela Podravine.

”Veliko hvala svim sponzorima, Hotelu Podravina i Bijeloj kući koji su hranili i pojili natjecatelje, Palačinkici koja je svako kolo zasladila život jednoj ekipi, Casinu Senator na vrijednim bodovima te portalu Klikaj.hr na medijskoj pokrivenosti”, poručuju organizatori.

Četvrta sezona Prvenstva Koprivnice kreće već za tjedan dana, a ukoliko se niste okušali u kviziranju pozivamo Vas da svoje maksimalno peteročlane ekipe prijavite porukom u inbox stranice Kvizno stanje Koprivnice ili porukom na WhatsApp na broj 099/746-9831 te iz prve ruke vidite zašto su kvizovi se popularniji vid zabave.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti