Utorak, 6. lipnja 2023.

Policajac obavio veliku nuždu u uredu svog šefa

Policajac je bio nezadovoljan svojim šefom. Osim šefova ureda, uneredio je još nekoliko prostorija u policijskoj postaji

Neugodan i nesvakidašnji incident nedavno se dogodio u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Naime, jedan policajac nezadovoljan svojim šefom obavio je veliku nuždu u njegovom uredu. Osim toga, uneredio je još nekoliko prostorija u policijskoj postaji.

U pitanju je zgrada policijske postaje koja trenutno nije u funkciji, budući da se preuređuje, a Telegram neslužbeno doznaje da se radi o V. policijskoj postaji u Bauerovoj ulici.

Tu policijsku postaju, prema podacima na službenoj stranici Policijske uprave zagrebačke, trenutačno vodi Joso Žugaj.

Svojim šefom policajac nije bio zadovoljan pa je to odlučio i otvoreno pokazati. Poruku u obliku fekalija ostavio je u načelnikovom uredu. Neslužbeno se doznaje i da mu je bušilicom izbušio nekoliko rupa po zidovima. Iz Policijske uprave zagrebačke nisu potvrdili što je bio razlog policajčevog nezadovoljstva.

Rekli su tek da je njihov policijski službenik kažnjen zbog kršenja javnog rada i mira, odnosno drskog ponašanja, te vrijeđanja službenih osoba. Nakon toga, završio je i na disciplinskom postupku. Prijavili su ga zbog nedoličnog ponašanja kojim je naštetio ugledu policije.

Rješenjem načelnika Policijske uprave zagrebačke privremeno je udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka, priopćili su iz policije, piše Telegram.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti