Utorak, 30. svibnja 2023.

Preminula naša uspješna sportašica: ‘Ne možemo vjerovati da Natalije više nema s nama’

Samo dvije godine su joj trebale da postane jedna od najboljih hrvatskih sportašica u gađanju zračnim pištoljem i osvoji svoju najsjajniju brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske

Iz čakovečkog Streljačkog klub Alzas izvijestili su kako je nakon kratke i teške bolesti preminula međimurska sportašica i hrvatska reprezentativka Natalija Kikelj Vugrinec (42).

“Pretužna vijest o preranoj smrti naše poštovane i drage kolegice i prijateljice sve nas je potresla i duboko rastužila. S golemom tugom i boli opraštamo se od naše Natalije, koja je od prvog trenutka bila dobri duh našeg kluba”, javljaju iz Streljačkog kluba Alzas.

Samo dvije godine su joj trebale da postane jedna od najboljih hrvatskih sportašica u gađanju zračnim pištoljem i osvoji svoju najsjajniju brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske.

“Međimursko i hrvatsko streljaštvo poznato je po talentu i skromnosti, a upravo su to bile njezine najveće vrline koje su je krasile sve do kraja našeg puno prerano prekinutog sportskog druženja. Nije odustala od streljaštva i kad se suočila s teškom bolesti. Kad je ponovno stala na vatrenu crtu svi smo bili sretni i radosni, kao i ona sama. Nažalost, kao da je bilo jučer, javila je da je opet neće biti neko vrijeme, što nas je jako zabrinulo.

Ali, bili smo uvjereni da će uz njezin optimistični duh dobiti i ovu bitku i da ćemo opet uskoro biti zajedno na streljačkoj crti. Ne možemo vjerovati da je bolest bila jača i da Natalije više nema s nama. Hvala Ti za veliki doprinos u sportskim uspjesima i rezultatima našeg kluba. Ostat ćeš zauvijek u našim mislima i srcima.

Obitelji Natalije Kikelj Vugrinec i njezinim najmilijima izražavamo iskrenu sućut”, istaknuli su iz Streljačkog klub Alzas Čakovec.

Iskrenu sućut obitelji uputio je i Hrvatski streljački savez.

“Pamtit ćemo ju kao vedru, veselu i optimističnu”.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti