Srijeda, 8. veljače 2023.

POLICIJA JAVLJA DETALJE Pijan divljao BMW-om, sletio s ceste i u smrt odveo mladu djevojku

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 26-godišnja putnica, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu

Preporučujemo

Policijska uprava zagrebačka upravo je izvijestila javnost s detaljima stravične nesreće koja se sinoć dogodila u Zagrebu, a u kojoj je poginula jedna osoba. Do nesreće je došlo jer je vozač pijan divljao BMW-om.

Naime, sinoć oko 2.30 sati u Dubravi 25-godišnji vozač je pod utjecajem alkohola od 1,11 promil upravljao osobnim automobilom marke BMW, zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se zapadnim kolnikom Mandlove ulice lijevom prometnom trakom u smjeru juga.

Usred nepropisne brzine kretanja vozila, gdje je u naseljenom mjestu prometnim pravilom ograničena na 50 km/h, na vlažnom kolniku u kočenju vozilom je prešao na desnu prometnu traku i preko rubnog kamena sletio je na meki teren.

Nastavio se nekontrolirano kretati u smjeru juga nakon čega je naletio na stup javne rasvjete i odbačen je na meki teren.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 26-godišnja putnica, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva je izašla na mjesto događaja te obavila očevid prometne nesreće uz asistenciju ekipe za očevide I. postaje prometne policije Zagreb.

Od 2.37 do 5.10 sati bio je obustavljen tramvajski promet Maksimirskom cestom u smjeru istoka i zapada.

Vozač osobnog automobila koji je pijan divljao BMW-om je smješten u jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrežnjenja te će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti