Petak, 3. veljače 2023.

Mlada djevojka podivljala u kafiću: mrtva pijana urlala i vrijeđala goste pa pepeljarom uništila staklena vrata

S 2,52 promila alkohola vikala je, galamila i vrijeđala četvoricu muškaraca koji su bili gosti kafića. No, nije ni tu stala pa je vrijeđala i konobaricu

Preporučujemo

Stalna služba u Zaboku, Općinskog suda u Zlataru, proglasila je mladu djevojku krivom jer je 10. travnja prošle godine u zabočkom kafiću Piccolo izvela pravi cirkus.

Naime, 27-godišnjakinja, inače iz Marije Bistrice, tog je dana nešto prije 20.30 sati s 2,52 promila alkohola vikala, galamila i vrijeđala četvoricu muškaraca koji su bili gosti kafića.

No, nije ni tu stala pa je vrijeđala i konobaricu koja je te večeri radila. Kako se navodi u presudi, potom je uzela staklenu pepeljaru sa stola terase kafića i njome udarila po staklu ulaznih vratiju koje je pritom napuklo, piše Zagorje International.

Na mjesto događaja tada je stigla policija, a 27-godišnjakinja je od 21.15 do 8.15 ostala u policiji na trežnjenju. Stigavši pred suca, sve je priznala, ali istaknula je kako je taj događaj izoliran slučaj u njenom životu i iskazala žaljenje radi istog, ali i da će se jedno vrijeme kloniti izlazaka.

Ova je 27-godišnjakinja kažnjena sa 79,63 eura kazne, odnosno 600 kuna, ali taj iznos neće morati platiti jer joj je sud priznao, odnosno uračunao je vrijeme provedeno u već spomenutoj ‘posebnoj policijskoj prostoriji’. Ostaje joj, dakle, 100 kuna ili oko 13 eura za platiti s kojima će pokriti sudske troškove.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti