Utorak, 6. lipnja 2023.

Policija pronašla 18-godišnjeg serijskog kradljivca po trgovinama

Protiv osumnjičenog 18-godišnjaka s područja Murskog Središća podnijeta je kaznena prijava te je nadležno državnom odvjetništvo podiglo optužnicu zbog počinjenog produljenog kaznenog djela krađe

Prilikom nadzora cestovnog prometa u Jalšovcu, policajci Policijske postaje Mursko Središće zaustavili su u srijedu u 17.10 sati 37-godišnjaka koji je upravljao Peugeotom 206, čakovečkih registarskih oznaka, dok se na suvozačevom mjestu nalazio 18-godišnjak.

Tijekom pregleda automobila policajci su pronašli razne prehrambene proizvode za koje su posumnjali da su ukradeni.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 18-godišnjak nešto prije 17 sati, iz trgovine mješovitom robom u Štrigovi, ukrao razne vakumirane suhomesnate proizvode i slatkiše u vrijednosti od 67,87 eura, stoji u priopćenju Policijske uprave međimurske.

Ukradene predmete policajci su oduzeli te vratili odgovornoj osobi u oštećenoj trgovini.

Također, policajci Policijske postaje Mursko Središće prethodno su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje produljenog kaznenog djela krađe.

Naime, sumnja se da je početkom i sredinom siječnja iz trgovine mješovitom robom na Jelačićevom trgu u Selnici u tri navrata ukrao razne prehrambene i neprehrambene proizvode. Materijalna šteta prema dostavljenom odštetnom zahtjevu trgovačkog društva iz Malinske procijenjena je na 370 eura.

Protiv osumnjičenog 18-godišnjaka s područja Murskog Središća podnijeta je kaznena prijava te je nadležno državnom odvjetništvo podiglo optužnicu zbog počinjenog produljenog kaznenog djela krađe, stoji u priopćenju PU međimurske.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti