Petak, 19. srpnja 2024.

Policija u postaju privela trojicu pijanih muškarca, jedan od njih umro u pritvoru

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se obaviti obdukcija, a kako bi se utvrdio uzrok smrti muškarca

- Oglas -

U četvrtak u jutarnjim satima u Ulici Matka Baštijana u Zagrebu policajci su, bez uporabe sredstava prisile, priveli trojicu muškaraca zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz domene narušavanja javnog reda i mira (konzumacija alkohola na javnom mjestu te odavanje skitnji).

U sklopu kriminalističkog istraživanja sva trojica su alkotestirana te je utvrđeno da su pod utjecajem alkohola, i to prvoosumnjičeni 44-godišnjak (1,40 promila), drugoosumnjičeni 44-godišnjak (1,38 promila) te trećeosumnjičeni 69-godišnjak (1,45 promila).

Zbog toga su sva trojica smještena u jedinicu za zadržavanje i prepratu Policijske uprave zagrebačke do prestanka djelovanja alkohola, nakon čega su trebali biti dovedeni na nadležni prekršajni sud.

- Oglas -

U večernjim satima, dok su policajci uhićenim osobama donosili večeru, pokušali su probuditi prvoosumnjičenog muškarca. No, s obzirom na to da nije davao znakove života, policajci su odmah zatražili dolazak Hitne medicinske pomoći koja je nakon dolaska konstatirala njegovu smrt.

O tragičnom događaju obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo koje je obavljanje očevida prepustilo policajcima.

Obavljenim očevidom na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se obaviti obdukcija, a kako bi se utvrdio uzrok smrti muškarca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti