Petak, 3. veljače 2023.

Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci dobio nagradu Simply the best

Posjetiteljski centar osvojio je prvu nagradu za kreativnu realizaciju projekta koji svojim sadržajem i visokotehnološkim multimedijalnim pristupom na osobit način interpretira prirodnu baštinu Podravine

Preporučujemo

Sjajne vijesti stigle su u Đurđevac. Naime, Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci dobitnik je nagrade Simply the best.

Riječ je o nacionalnoj godišnjoj nagradi koju tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia.

Više od 150 sudionika okupilo se u ponedjeljak u Velikoj Gorivi na dodjeli godišnjih nagrada, a ove je godine Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci pripala glavna nagrada u kategoriji Novi projekti u turizmu – sustav turističkih zajednica i lokalnih samouprava.

Posjetiteljski centar osvojio je prvu nagradu za kreativnu realizaciju projekta koji svojim sadržajem i visokotehnološkim multimedijalnim pristupom na osobit način interpretira prirodnu baštinu Podravine, a destinaciji središnje Hrvatske daje nov i atraktivan turistički proizvod.

Matija Bažulić i Mario Fuček
Matija Bažulić i Mario Fuček // Foto: djurdjevac.hr

Nagradu su preuzeli direktor Turističke zajednice grada Đurđevca Mario Fuček i direktor tvrtke Stari grad Matija Bažulić.

“To je još jedno priznaje koje je Đurđevac dobio za razvoj turizma kao poželjne kontinentalne turističke destinacije. U ovoj godinu Posjetiteljski centar je posjetilo oko 10.000 posjetitelja. Kontinuirano radimo na povećavanju atraktivnosti sadržaja u samom središtu grada i u krugu oko Starog grada kako bi sve brojniji posjetitelji otišli što zadovoljniji svojim domovima te kako bi sa sobom ponijeli pozitivne dojmove”, rekao je  Matija Bažulić.

Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci
Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci // Foto: djurdjevac.hr

Također, osim priznanja za atraktivnost i kvalitetu ova nagrada sigurno će imati i pozitivan marketinški učinak za Grad Đurđevac.

Foto: Grad Đurđevac

Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci.

Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci
Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci // Foto: djurdjevac.hr
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti