Srijeda, 22. ožujka 2023.

Poslovna zona Koprivnički Ivanec dobit će novog stanara, tvrtku Smart Square

Razlog kupovine zemljišta u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec je širenje i rast tvrtke koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija te želja za povećanjem broja zaposlenih

Preporučujemo

Ovih je dana općinski načelnik Zoran Vrabelj potpisao predugovor o kupoprodaji nekretnine u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec, i to s poduzećem “Smart Square d.o.o.” iz Koprivničkih Bregi i direktorom Samuelom Vrbanićem.

Radi se o prodaji dijela k.č.br. 2264/3, k.o. Koprivnički Ivanec, ukupne površine 5000 𝑚², te ukupne vrijednosti 39.816,84 eura.

Poduzeće Smart Square bavi se proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, uglavnom proizvodnjom čeličnih konstrukcija po narudžbi/mjeri, a što znači da su njihovi proizvodi čelične hale, ograde, stepenice, pergole i slično. Trenutačno imaju tri zaposlena radnika na svim poslovima koji su potrebni za izradu, proizvodnju i montažu te manipulaciju proizvoda.

Razlog kupovine zemljišta u Poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec je širenje i rast tvrtke te želja za povećanjem broja zaposlenih. Glavna djelatnost je upravo proizvodna djelatnost te proizvodnja čeličnih konstrukcija čije dimenzije se mogu kretati i do nekoliko desetaka metara.

U roku od pet godina planiraju pripremiti osnovni radni prostor koji bi sadržavao oko 200 𝑚² uredskog i sanitarnog prostora (svlačionice, toalet, blagovaonica, uredi i slično) te oko 600 𝑚² radnog prostora radionice/hale.

“Pretpostavka je da će se do 2027. godine sjedište tvrtke u potpunosti preseliti u Poduzetničku zonu Koprivnički Ivanec”, priopćeno je iz općinske uprave.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti