Srijeda, 1. prosinca 2021.

Potvrđeno: preminula još jedna zaražena osoba iz koprivničkog Doma za starije

Od početka epidemije ukupno su zabilježena 92 oboljenja COVID-19 infekcijom, a u populaciji Koprivničko-križevačke županije je još ukupno 10 osoba koje imaju aktivni pozitivitet na koronavirus

Preporučujemo

U Zagrebu je u bolnici preminula jedna osoba, muškog spola, korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica koja je od 18. svibnja imala dva negativna nalaza na koronavirus, no zbog visokog stupnja komorbiditeta i arterijske hipertenzije je zadržana na daljnjem liječenju, potvrdio je Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

To je ukupno 15. osoba preminula iz Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici.

Na području županije od četvrtka nema novooboljelih osoba od koronavirusa, a protekom potrebnog roka od 28 dana te nakon ponovnog negativnog epidemiološkog nalaza, potvrđeno je pet novih slučaja izlječenja COVID-19 infekcije. Ukupan broj izliječenih od bolesti uzrokovane koronavirusom na području Podravine i Prigorja porastao je na 68 osoba.

Od početka epidemije ukupno su zabilježena 92 oboljenja COVID-19 infekcijom, a u populaciji Koprivničko-križevačke županije je još ukupno 10 osoba koje imaju aktivni pozitivitet na koronavirus.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na stanovnike da unatoč povoljnoj epidemiološkoj situaciji i dalje budu odgovorni te poštuju mjere socijalnog distanciranja i održavaju higijenski standard.

Najnovije objave