Subota, 15. lipnja 2024.

Povijesni trenutak za Osnovnu školu Gola

U projektu koji će trajati 16 mjeseci učitelji i stručni suradnici usavršavat će se putem tečajeva i time doprinijeti europskom razvoju škole te unaprjeđenju rada s učenicima

- Oglas -

Ove školske godine Osnovna škola Gola po prvi put sudjeluje u Erasmus+ programu.

‘Na veliku našu radost, u siječnju je stigla odluka od iz Agencije za mobilnosti i programe Europske unije kojom se odobrava naš projekt ”Malim koracima do velikih europskih ciljeva” za ključnu aktivnost 1 u području odgoja i općeg obrazovanja’, poručili su iz škole.

U projektu koji će trajati 16 mjeseci učitelji i stručni suradnici usavršavat će se putem tečajeva i time doprinijeti europskom razvoju škole te unaprjeđenju rada s učenicima.

- Oglas -

Erasmus tim Osnovne škole Gola čine Marina Živković, Sanja Šandrovčan, Sandra Slama, pedagoginja Evelina Kovačić Šimunić, koordinatorica projekta Darija Kivač te ravnateljica Violeta Pranjić.

Iz škole su zahvalili i Erasmus ambasadorici Marini Njerš koja je kroz edukaciju putem predavanja i radionica uvelike pomogla i ohrabrila članove golskog tima u prvim koracima.

– Za nas u OŠ Gola ovo je povijesni trenutak, odnosno, veliki korak naprijed i velika čast. Napokon je i naša škola postala član Erasmus+ „obitelji“. Izuzetno mi je drago i čestitam kolegicama što su iz prvog pokušaja napisale uspješnu prijavu za ključnu aktivnost 1 u području odgoja i obrazovanja za koju su nam odobrena sredstva u iznosu od 11.645 eura. Pod motom naše škole ‘Zajedno utiremo put snovima’, na jako dobrom smo putu ostvarenja naših snova. Kao što i sam naziv projekta kaže, malim koracima idemo naprijed i radujemo se europskom razvoju naše škole, unaprjeđenju rada s učenicima te novim usavršavanjima i izazovima – rekla je ravnateljica Pranjić.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti