Srijeda, 28. rujna 2022.

Pred nama je 3. Virovska biciklijada, provedite lijep dan na dva kotača u dobrom društvu

Na nekima od lokacija će biti prigodan kulturno-zabavni program, a odmor za ručak (grah) će biti u Komatnici kod kanala stare Drave

Preporučujemo

Bliži nam se kalendarski početak ljeta, a s njime i nova Virovska biciklijada. Treće izdanje održat će se u srijedu, 22. lipnja, na Dan antifašističke borbe, a u organizaciji Općine Virje i Turističke zajednice područja Središnja Podravina

Okupljanje sudionika je od 9 sati u Ulici Đure Sudete, a nakon podjele majica svi zainteresirani sjedaju na bicikle i kreću na vožnju.

Put vodi kroz Novigrad Podravski, Delove, Hlebine, Sigetec, Peteranec, Komatnicu, Gabajevu Gredu i Molve, a nakon toga se biciklisti vraćaju nazad u Virje.

Na nekima od lokacija će biti prigodan kulturno-zabavni program, a odmor za ručak (grah) će biti u Komatnici kod kanala stare Drave, dok su voda i sokovi osigurani tijekom trajanja biciklijade.

Ruta iznosi oko 45 kilometara, a odvijat će se pod policijskom pratnjom.

“Tempo je lagan, prilagođen svim dobnim skupinama, a pratit će nas i kombi vozilo za slučajeve kvara ili odustajanja. Sudjelovanje je besplatno, prijave nisu potrebne, samo pokažite volju i dođite. Pozovite prijatelje, susjede, koga god i provedite lijep dan na dva kotača”, poručuju organizatori.

- Advertisement -

Najnovije objave