Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

NAGRADNJAČA Vodimo vas na Šoderica Open Air 2022!

Uz nastup posebnog gosta Dexona iz Amsterdama, po prvi put najvjernijim plesačima i plesačicama bit će omogućeno devet sati neprekidnih 'back 2 back' setova domaćih DJ-eva i producenata

Preporučujemo

Omiljena ljetna destinacija ravera na području Koprivnice ponovno se vraća u pogon 11. lipnja!

Ovogodišnje izdanje Šoderice Open Aira održat će se u novom ruhu na staroj lokaciji, Aquaterri Lake Resortu.

Uz nastup posebnog gosta Dexona iz Amsterdama, po prvi put najvjernijim plesačima i plesačicama bit će omogućeno devet sati neprekidnih ‘back 2 back’ setova domaćih DJ-eva i producenata.

Line up će zabljesnuti uz duo koji zajedno ordinira već neko vrijeme za DJ pultom, DJ Jocka i Shipea.

DJ Jock nagrađivani je producent i DJ od strane Ambasadora, a osim što je dobio priznanje, imao je priliku doživjeti da njegovi omiljeni izvođači vrte njegove trake.

Friško je objavljen njegov novi EP “Age Of Maschines” na kojemu je svjetlo dana ugledao i Varelin remix.

Šoderica Open Air
Plesna uživancija ove subote očekuje vas na Šoderici // Foto: Facebook Šoderica Open Air

Shipe je domaći i ne treba ga previše predstavljati jer zahvaljujući njemu, event ide dalje i raste iz godine u godinu.

No, oni koji ne znaju mogu ga pobliže upoznati kroz djelovanje Future Scopea, ali i putem line up-ova na kojima se njegovo ime ispisalo uz velikane poput Fatboya Slima, Amelie Lens, Borisa Brejche, Jeffa Millsa i mnoge druge.

Nastavno na ovaj duo, stižu legendarna imena koja broje godine i godine glazbenog rada, a mislimo naravno, na Krnyu i Seraphima Codexa.

Ova dva virtuoza zajedno će odvrtiti set koji će raspametiti sve koji ih prate od početka karijere, ali i one koji se tek upoznaju s elektroničkom glazbom. Ne sumnjamo da će nas i ove godine čekati slasni set o kojemu će se dugo pričati.

Imenima nije došao kraj jer ovoga puta Tech Room rezidenti zagrebačkog Boogalooa, E-Base i Pintha Indahouse dolaze u koprivnički kraj pokazati svoje aseve iz rukava i to za istim pultom.

Finalna postava koja će zaokružiti cijeli line up sastoji se od vizualnog majstora Boogalooa koji je uplovio u auditivne vode Gogyja H. te Ivana Simoneka čiji nas je set razoružao i prošle godine.

Otvorite rokovnike, upišite datum, pripremite cipelice i zajedno s nama zaplešite na šodranom putu uz prve pozdrave ljetu!

Šoderica Open Air
DJ Shipe na Šoderica Open Airu // Foto: Facebook Šoderica Open Air

Početak je u 20 sati, a party će trajati sve do 6 ujutro.

FACEBOOK EVENT

Šoderica Open Air daruje čitatelje portala Klikaj.hr. Za vas smo u suradnji s organizatorima osigurali pet puta po dvije ulaznice za subotnju plesnu uživanciju na otvorenom.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do petka, 10. lipnja u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

- Advertisement -

Najnovije objave