Subota, 24. veljače 2024.

Predsjednik Lipe iz Hlebina Mario Erdec: ‘Ne želimo da se naš klub prezentira na način kako je bilo nakon utakmice u Glogovcu’

To nije samo loša slika za naš klub, već i za našu Općinu koja je već godinama našem klubu 'vjetar u leđa'. Stogodišnjak nije to zaslužio, poručio je predsjednik Lipe iz Hlebina

- Oglas -

Nogometaši Lipe iz Hlebina nakon devet odigranih kola ne znaju za pobjedu u Prvoj ŽNL koprivničko-križevačkoj. Upisali su samo tri remija i čak šest poraza, a posljednji je bio protiv Rudara u Glogovcu prošlog vikenda rezultatom 2:1.

Na toj utakmici Hlebinčani su zaradili nekoliko isključenja pa su ih dočekale i nemale kazne.

Više o svemu pročitajte OVDJE.

- Oglas -

Nakon svega, iz Lipe su se oglasili i putem svoje Facebook stranice, one koju uređuju iz klupske uprave, jer postoje dvije. Priopćenje koje potpisuje predsjednik kluba Mario Erdec prenosimo u cijelosti.

“Nakon objava naših lokalnih medija, nakon prezentacije navoda iz službenog zapisnika nogometne utakmice NK Rudar Glogovac – NK Lipa Hlebine, odigrane u Glogovcu, te javnog objavljivanja imenom i prezimenom osoba koje su kažnjene, ispred NK Lipe primorani smo javnosti iznijeti i svoje priopćenje.

Naš klub je u rezultatskoj krizi i to pokazuje trenutno stanje na ljestvici Prve ŽNL. NK Lipa je već godinama stabilan županijski prvoligaš, ima sve uvjete koji su potrebni da se natječe u najvišem rangu županijskog natjecanja.

Sudačka trojka na čelu s delegatom uvijek se dočeka i isprati kako već to i nalažu propisi HNS-a. Sve obaveze prema Savezu i prema djeliteljima pravde su na vrijeme podmirene.

Uvijek se osjećaju kao kod kuće, nikad nisu imali nikakvih problema, te u Hlebinama imaju trenutno najljepše uvjete što se tiče svlačionica i ostalih popratnih stvari koje moramo za njih osigurati (izuzev Graničara iz Đurđevca).

- Oglas -
Mario Erdec, predsjednik Lipe iz Hlebina // Foto: Zvonimir Markač

Ono što se dogodilo na utakmici u Glogovcu, osobno ne bih htio komentirati.

Podlegli smo “atmosferi” i za velik dio stvari sami smo si krivi! Jesmo li oštećeni!? To više nije bitno!

Domaćini iz Glogovca su nas lijepo primili, počastili, te im ovom prilikom zahvaljujemo.

Čestitamo na osvojenim bodovima i želimo puno sportskog uspjeha u narednim utakmicama.

Lipa sljedeće godine slavi 100 godina kluba. To su godine s kojima se malo klubova može pohvaliti u Hrvatskoj.

Ne želimo da se naš klub prezentira na način koji je prezentiran nakon utakmice u Glogovcu. To nije samo loša slika za naš klub, već i za našu Općinu koja je već godinama našem klubu “vjetar u leđa”.

Stogodišnjak nije to zaslužio”, stoji u objavi.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti