Srijeda, 7. prosinca 2022.

Predstavljen najnoviji Podravski zbornik, posvećen je Ivanu Lackoviću Croati

Izdavanje Podravsko zbornika omogućeno je financiranjem iz čak 19 različitih izvora, a uz podravske gradove i brojne općine po prvi puta ga je podržalo i Ministarstvo kulture i medija

Preporučujemo

U koprivničkoj Galeriji ‘Mijo Kovačić’ u četvrtak je predstavljeno najnovije, 48. izdanje Podravskog zbornika u nakladi Muzeja grada Koprivnice.

U događanju su sudjelovali dr. sc. Robert Čimin (glavni i odgovorni urednik), Vesna Peršić Kovač (izvršna urednica) i mr. sc. Ksenija Krušelj (autorica jednog priloga).

Glazbenim točkama uveličali su ga učenici Umjetničke škole Fortunat Pintarić. Ovogodišnje je izdanje na 288 stranica tiskano u 600 primjeraka.

Omogućeno je financiranjem iz čak 19 različitih izvora, a uz podravske gradove i brojne općine po prvi puta ga je podržalo i Ministarstvo kulture i medija što dokazuje da je Podravski zbornik postao nacionalno važna publikacija od javnog interesa.

Novo izdanje naslovnicom je posvećeno jednom od velikana podravske grude – Ivanu Lackoviću Croati (Batinske, 1932. – Zagreb, 2004.).

Predstavljanju Podravskog zbornika uime Grada Koprivnice prisustvovali su gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Ksenija Ostriž i pročelnica Ana Mlinarić.

Fotogaleriju s promocije možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti