Utorak, 29. studenoga 2022.

Prekinuta kuglačka natjecanja zbog korone, đurđevački kuglači mogli su i bolje odraditi posao

Odluku je donio Izvršni odbor Hrvatskog kuglačkog saveza, a nastavak natjecanja predviđen je za sredinu siječnja iduće godine

Preporučujemo

Zbog pandemije koronavirusa prekinuta su natjecanja u drugim, trećim i četvrtim kuglačkim ligama, a samo su klubovi prvih liga mogli trenirati i odigravati svoja natjecanja te završiti prvi dio sezone.

Odluku je donio Izvršni odbor Hrvatskog kuglačkog saveza, a nastavak natjecanja predviđen je za sredinu siječnja iduće godine.

Kuglači đurđevačkog Graničara koji se natječu u 2. HKL-Sjever odigrali su sedam kola i s osvojena dva boda nalaze se na pretposljednjem mjestu na tablici.

– Prvi dio nepotpunog prvog dijela sezone nismo odigrali dobro te se nadamo da ćemo početi trenirati odmah iza nove godine. Nastavak natjecanja predviđen je odigravanjem osmog kola 16. siječnja, no to ovisi o epidemiološkoj situaciji. Sezona će biti duga, ali mi smo uvjereni da ćemo u drugom dijelu natjecanja postići puno bolje rezultate i maknuti se s donjeg dijela tablice – rekao je glasnogovornik Kuglačkog kluba Graničar Zdravko Lovašen.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti