Utorak, 24. svibnja 2022.

Prijavite se na malonogometni turnir ‘Miroslav Belaj’ u Rasinji

Za sve navijače i publiku, kao i igrače, u ponudi će biti nekoliko klupskih specijaliteta te hladna osvježavajuća pića za sve uzraste

Preporučujemo

U nedjelju, 21. lipnja NK Rasinja organizira 3. memorijalni malonogometni turnir ‘Miroslav Belaj’.

Iako je održavanje memorijalnog turnira došlo pod znak upitnika radi situacije s koronavirusom, povoljna epidemiološka situacija u Hrvatskoj omogućila je dobivanje suglasnosti županijskog Stožera civilne zaštite za održavanjem turnira s publikom.

Turnir je prava poslastica za sve zaljubljenike u sport i nogomet te za sve željne izlazaka iz kuća na sportska događanja koja se nisu već jako dugo održavala.

– Upravo zbog toga organiziramo malonogometni turnir, 3. po redu u znak sjećanja na našeg dragog Miru Belaja – istaknuli su iz NK Rasinje.

Turnir će započeti u 12 sati nakon održanog ždrijeba ekipa po skupinama. Jedna ekipa može prijaviti najviše 8 igrača, a igra se u formatu 4+1.

Nagrade:

1. mjesto: pehar + 50% od ukupnog fonda prikupljene kotizacije
2. mjesto: pehar + 30% od ukupnog fonda prikupljene kotizacije
3. mjesto: pehar + 20% od ukupnog fonda prikupljene kotizacije

Ekipe se mogu prijaviti najkasnije do 11.30 sati na sam dan turnira, ali i prije preko službene stranice NK Rasinja ili članovima uprave kluba Matteu Špoljaru ili Ivanu Zrinskom.

Prošla dva memorijalna turnira bila su odlično popraćena publikom i ekipama, a to pokazuje podatak da je prošle godine bilo prijavljeno čak 18 ekipa te je time ukupni fond nagrada bio 3600 kuna.

Za sve navijače i publiku, kao i igrače, u ponudi će biti nekoliko klupskih specijaliteta te hladna osvježavajuća pića za sve uzraste.

- Advertisement -

Najnovije objave