Utorak, 9. kolovoza 2022.

Prijavite se na Novigradsku guljašijadu i oduševite svojim kuhanjem

Prednost kod prijave imaju udruge s područja općine Novigrad Podravski te ekipe koje su sudjelovale na natjecanju prijašnjih godina

Preporučujemo

Općina Novigrad Podravski poziva vas da se prijavite na sudjelovanje na četvrtoj Novigradskoj guljašijadi koja će se održati u subotu, 23. srpnja, od 17 sati u parku Pod lipama.

Pozivaju se sve udruge i ostale zainteresirane ekipe s područja općine Novigrad Podravski da se prijave za sudjelovanje putem e-maila: info@novigrad-podravski.hr ili na brojeve telefona 048/832-133 i 099/204-3831.

Prijaviti se može najviše 20 ekipa, a prednost kod prijave imaju udruge s područja općine Novigrad Podravski, ekipe koje su sudjelovale na natjecanju prijašnjih godina te svi ostali.

“Svaka ekipa mora imati dva stalna člana odnosno kuhara te ostale pridružene članove u neograničenom broju. Nadalje, svaka će ekipa gratis dobiti pet litara vina, šest litara mineralne vode i tri kruha”, poručili su općinski načelnik Zdravko Brljek i inicijator i glavni koordinator događaja Božo Đurinčić.

Također, Općina Novigrad Podravski će po ekipi osigurati 3-3,5 kilograma mesa (svinjska lopatica).

Prijaviti se treba najkasnije do 18. srpnja do 14 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave