Utorak, 3. kolovoza 2021.

Prometno je u Kalinovcu, nakon trenera doveli još nekoliko igrača, evo detalja

Otišao je napadač Hajdić, a klub se zahvalio Juriću, Balenoviću i Zlataru. Slijedom toga trebalo je pronaći još igrača, što su uspjeli

Preporučujemo

Nogometni klub Kalinovac ozbiljno je prionuo dovođenju novih igrača nakon izborenog ostanka u Prvoj ŽNL. Već smo ranije pisali kako su dovedeni Kožar (Ferdinandovac), Nikola Posavec (Prekodravac) i Belobrk (Mladost Molve). Trener kluba postao je Dario Brgles, poznati nogometaš i trener.

Jasno, bilo je i nekih odlazaka. Otišao je napadač Hajdić, a klub se zahvalio Juriću, Balenoviću i Zlataru. Slijedom toga trebalo je pronaći još igrača, što su uspjeli.

Iz Prekodravca je stigao i Luka Posavec koji će tek na proljeće zaliječiti ozljedu, a iz Mičetinca je došao Marko Belec, te iz Pitomače Niko Sučić. Valja spomenuti i braniča Luku Lenardića koji je stigao iz susjednog Graničara.

Također, priključit će se i Bartol Šiptar koji je već duže registriran u klubu. Prvu prijateljsku utakmicu Kalinovac će igrati ovog vikenda protiv nogometaša Brezovca (pokraj Bjelovara).

Najnovije objave