Utorak, 26. listopada 2021.

Promjena na klupi Tomislava, odlazi dugogodišnji trener Mario Žuljić, dolazi Vučeta

Tomislav je ljetos osvježio ekipu, stvorio domaću momčad u koju je polagao puno nade, no početak nije bio obećavajuć

Preporučujemo

Samo jedna pobjeda, jedan remi i čak četiri poraza u prvih šest kola nisu zadovoljili apetite uprave ni navijača Tomislava iz Drnja, a cijenu je platio trener Mario Žuljić. Dugogodišnji drnjanski strateg napustio je klupu Tomislava, odluka je to koju je donijela klupska uprava nakon sastanka. Odluka nije bila jednoglasna, donesena je nakon dugog vijećanja.

“Žuljić je najmanji krivac za aktualne rezultate, ali krajnje je vrijeme da se momčad trgne i misli da će promjena trenera pomoći u tome,” rekao je predsjednik Brunec. Žuljić je momčad iz Drnja vodio šest godina, osvojio je dva naslova prvaka.

“Kao i u svemu došlo je vrijeme da krenemo svatko svojim putem. Evo, ide šesta godina kako smo skupa, a to je puno u nogometu. Prošli smo zajedno mnogo toga, a većina trenutaka bila je dobra i pamtit ću ih zauvijek. Vjerujem da bude netko s novom energijom digao klub s ove pozicije koja se desila spletom loših okolnosti i koju ovaj klub ne zaslužuje. Zato sam teška srca, ali ovo je jedina dobra i logična odluka. Nema riječi kojima bi sve što želim rekao, ali u srcu sam vaš najveći navijač do kraja života. Sretno! … za mene ti si prvak svaki dan…” oprostio se Žuljić od kluba, prenose klupske stranice.

Drnje je krenulo furiozno, pobjedom 6:0 protiv Močila da bi zatim bili tijesno poraženi u Molvama s 1:0. Slijedio je napeti remi kod kuće s Kalinovcom (2:2) i promašeni penal za pobjedu u posljednjoj minuti. Posljednje tri utakmice upisani su porazi, bolje je bilo Bratstvo, Tomislav Radnik i sada ovaj zadnji vikend Sloga iz Koprivničkog Ivanca.

Tomislav je ljetos osvježio ekipu, stvorio domaću momčad u koju je polagao puno nade, no početak nije bio obećavajuć. Čini se kako je nedostajalo samo malo sreće. Nakon sastanka uprava kluba donijela je odluku o smjeni trenera, a već je poznato i novo ime.

Radi se o Vjekoslavu Vučeti, poznatom podravskom treneru, donedavno strategu đurđevačkog Graničara. Vučeta je prošli tjedan raskrstio puteve s Picokima, a na novi posao nije dugo čekao. Preuzet će Tomislav iz Drnja. Prva utakmica bit će mu gostovanje u Miklinovcu već u subotu.

Vjekoslav Vučeta, trener Graničara iz Đurđevca
Vjekoslav Vučeta, trener Graničara iz Đurđevca // Foto: Robert Rodman

Najnovije objave