Subota, 20. travnja 2024.

Puhački orkestar Grada Koprivnice poziva vas na svoj tradicionalni blagdanski koncert

U četvrtak, 21. prosinca, s početkom u 19 sati Puhački orkestar Grada Koprivnice u suradnji s Gradom Koprivnicom održat će tradicionalni blagdanski koncert, i to u sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici

- Oglas -

Pedesetih godina prošlog stoljeća osnovan je Puhački orkestar Grada Koprivnice kao RKUD Željezničar koji pod današnjim imenom djeluje od 1992. godine. Do 2001. godine vodio ga je Josip Golubić, zatim ga je naslijedio profesor Tihomir Klauček, a od 2017. godine voditelj orkestra je mladi dirigent i profesor Dino Jakšić.

Orkestar broji 50-ak članova i redovno se popunjava mladim snagama, prvenstveno učenicama i učenicima Umjetničke škole Fortunata Pintarića. Uspješno surađuju s puhačkim orkestrima u Hrvatskoj i inozemstvu, ostvaruju brojna gostovanja i godišnje održavaju više od 20 nastupa.

U četvrtak, 21. prosinca, s početkom u 19 sati Puhački orkestar Grada Koprivnice u suradnji s Gradom Koprivnicom održat će tradicionalni blagdanski koncert, i to u sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici.

- Oglas -

Gosti koncerta bit će zbor Umjetničke škole Fortuna Pintarića, Martina Radić, Marta Ređep, Mihael Bogčev i Sportski plesni klub Ritam.

Voditeljica programa je prof. Ariana Šandl, a ulaz je besplatan.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti