Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Radovan Cavallin i Mia Elezović održat će koncert u Koprivnici

Radovan će nastupiti uz klavirsku pratnju pijanistice Mije Elezović. Na programu su djela: Oscar Navarro, Dubravko Detoni, Paul Harvey, Davor Branimir Voncze i Michelle Mangani

Preporučujemo

U turističkom raju Kanarskih otoka lako je previdjeti činjenicu da na jednom od njih živi jednako stanovnika kao i u Zagrebu te da tamo djeluje jedan od najboljih simfonijskih orkestara Španjolske. Otok se zove Gran Canaria, kao i orkestar, a hrvatski klarinetist Radovan Cavallin već gotovo trideset godina tamo živi i muzicira.

Nekadašnji wunderkind, potom najmlađi student u povijesti Zagrebačkog sveučilišta, nakon studija u Zagrebu i Parizu završio je na iznenađenje mnogih na spomenutom otočiću usred Atlantika, no čitavo vrijeme održavao je vezu s domovinom.

”Njegov posjet domovini koristimo i mi, te ćemo ga ugostiti u našem gradu. Velika nam je čast i zadovoljstvo najaviti koncert našeg najboljeg klarinetista Radovana Cavallina u Dvorani Domoljub, 24. ožujka u 19 sati”, poručuju iz Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’ u Koprivnici.

Radovan će nastupiti uz klavirsku pratnju pijanistice Mije Elezović. Na programu su djela: Oscar Navarro, Dubravko Detoni, Paul Harvey, Davor Branimir Voncze i Michelle Mangani.

Organizatori koncerta su Glazbena mladež Koprivnica, Umjetnička škola ‘Fortunat Pintarić’ i Pučko otvoreno učilište Koprivnica.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti