Četvrtak, 29. rujna 2022.

Rutinska pobjeda rukometašica Podravke Vegete u domaćem prvenstvu protiv Bjelovara

Najefikasnije u domaćim redovima bile su Nikolina Zadravec i Dejana Milosavljević sa šest pogodaka, vratarka Antonia Tucaković imala je 12 obrana, a Magdalena Ećimović njih devet

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete u srijedu su u svojoj dvorani ugostile Bjelovar u zaostalom susretu 6. kola Prve HRL. Trener Zlatko Saračević odmarao je vratarku Yuliyu Dumansku te Azenaide Carlos, koja ima probleme s koljenom. Prvenstvo će se nastaviti i bez Selene Milošević koja iščekuje operaciju nakon teške ozljede križnih ligamenata u utakmici s Valceom.

Ekipa iz Bjelovara odlično se borila, posebno u prvom dijelu utakmice, čime su potvrdile zašto se nalaze u gornjem domu prvenstvene ljestvice, ali koprivničke rukometašice uvjerljivo su slavile rezultatom 33:24 (18:13). Vrijedi istaknuti kako je nakon dosta vremena zaigrala i Ivona Mrđen, koja se oporavila od operacije koljena.

Najefikasnije u domaćim redovima bile su Nikolina Zadravec i Dejana Milosavljević sa šest pogodaka, vratarka Antonia Tucaković imala je 12 obrana, a Magdalena Ećimović njih devet.

- Advertisement -

Najnovije objave