Nedjelja, 25. veljače 2024.

S 1,99 promila na raskrižju oduzeo prednost i skrivio nesreću, ozlijeđena jedna osoba

56-godišnjak je uhićen i priveden u policijsku postaju te mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola

- Oglas -

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 20.30 sati na raskrižju Zagrebačke i Kalničke ulice u Čakovcu ozlijeđena je 45-godišnjakinja.

Muškarac (56) je pod utjecajem alkohola od 1,99 promila upravljao osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Zagrebačkom ulicom.

“Dolaskom do raskrižja s Kalničkom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, 56-godišnjak je u zanošenju ušao u raskrižje, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom. Uslijed opisane situacije prednjim dijelom vozila udario je u prednji bočni dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je Kalničkom ulicom upravljala 45-godišnjakinja”, priopćila je Policijska uprava međimurska.

- Oglas -

Ozlijeđena vozačica vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati. Nakon zaprimanja liječničke dokumentacije slijedi pravna kvalifikacija događaja.

Kako stoji u priopćenju policije, 56-godišnjak je uhićen i priveden u policijsku postaju te mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola.

Zbog obavljanja očevida od 20.50 sati do 21.50 sati promet nadvožnjakom u Kalničkoj ulici bio je zatvoren za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti