Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Sjajan nastup Hladnog piva na 11. RockLive festivalu u Koprivnici, danas na sceni Bare & Majke

Dobar prijam kod publike je imao i splitski reper Grše, koji je svojim eksplicitnim rimama i žestokim scenskim nastupom 'osvojio' i mnoge koji su ga na ovom RockLiveu čuli tek prvi put

Preporučujemo

U petak je održan drugi dan 11. izdanja RockLive festivala u Koprivnici, a brojna publika u Kampusu uživala je u nastupima poznatih i manje poznatih imena.

‘Headlineri’ drugog dana koprivničke ljetne glazbene fešte bili su dečki iz Hladnog piva, koji nas već 30 godina zabavljaju svojom glazbom.

Prisjetio se pjevač i frontmen Mile Kekin i prvog nastupa Hladnog piva u Koprivnici, koji je održan u kultnom bircu Cvrčak. Podsjetio je da je već tada bend namirisao hit-potencijal pjesme ‘Buba švabe’…

U žestokom koncertu Mile i Hladno pivo podsjetili su na svoje sad već legendarne uspješnice ‘Nije sve tako sivo’, ‘Na ovim prostorima’, ‘Pjevajte nešto ljubavno’, ‘Teško je ful biti kul’, itd. Naravno, čula se i pokoja nova stvar.

‘A zašto mi dosad nismo nastupali na ovom festivalu?’, zapitao se Mile u jednom trenutku.

Interakcija s publikom bila je odlična, a jedan je mladić, Ivan se zove, dobio priliku zapjevati s Hladnim pivom. Naravno da je zaradio ovacije razdragane mase…

Video zapis nastupa Hladnog piva možete pogledati OVDJE.

RockLive
Hladno pivo na RockLive festivalu // Foto: GČM

Večer je u petak otvorio koprivnički bend The Haze, potom su nastupili Skotni vrag i Arises.

Dobar prijam kod publike je imao i splitski reper Grše, koji je svojim eksplicitnim rimama i žestokim scenskim nastupom ‘osvojio’ i mnoge koji su ga na ovom RockLiveu čuli tek prvi put.

Slično vrijedi i za beogradski punk bend Repetiror, koji je zatvorio večer u petak. Riječ je o sastavu u kojem dominiraju žene, njih dvije su na basu i bubnjevima, povremeno uskaču i s vokalima, dok je frontman muškarac. Pukla mu je tijekom nastupa žica na gitari, ali brzo se i dobro snašao, zamijenio je i nastavio sa svirkom. Žestoki i beskompromisni, mladi su Beograđani sigurno stekli i pokojeg novog fana u Hrvatskoj.

Repetitor
Repetitor na RockLive festivalu // Foto: GČM

Nakon završetka koncertnog programa, negdje iza 3 sata nakon ponoći krenuo je famozni RockLive radio, a brojni posjetitelji opet su u veselom raspoloženju dočekali svitanje.

Danas, u subotu, na redu je posljednji dan festivala, a vrhunac večeri očekuje se uz nastup Gorana Barea i Majki.

RockLive
Izvor: RockLive
- Advertisement -

Najnovije objave