Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Slaven Belupo domaćin Rijeci, kapetan Paracki: ‘Svjesni smo da nas čeka puno teži posao nego na Rujevici’

Bit će to druga utakmica istih protivnika u samo pet dana. Prva, igrana na Rujevici u petak, završila je rezultatom 1:1.

Preporučujemo

Nogometaši Slavena Belupa u zaostaloj utakmici 16. kola Hrvatski Telekom Prve lige snage će danas, u srijedu, odmjeriti s Rijekom u Koprivnici. Bit će to druga utakmica istih protivnika u samo pet dana. Prva, igrana na Rujevici u petak, završila je rezultatom 1:1.

– Očekujem opet dobar i hrabar Slaven Belupo, ali očekujem i agresivniju Rijeku ovog puta. Naravno, ljubitelji našeg kluba žele od mene čuti da možemo pobijediti, ali još više žele vidjeti to u stvarnosti, da smo na terenu bolji. To je tako, a mi koji smo unutra volimo one koji u nas vjeruju. Jedno bez drugog ne ide i želim nam obostranu radost u nakon ove utakmice – rekao je trener Faramecuta Tomislav Stipić.

Utakmicu s Rijekom najavio je i kapetan Goran Paracki, koji je produljio ugovor s klubom za još jednu godinu.

– U ovu utakmicu ulazimo puni samopouzdanja nakon dobre prezentacije u Rijeci. Isto tako, svjesni smo da nas čeka puno teži posao nego na Rujevici. Tako smo se i pripremali jer ništa ne želimo prepustiti slučaju. Želimo ostvariti pozitivan rezultat i razveseliti naše navijače – rekao je Paracki.

Utakmica između Slavena Belupa i Rijeke igra se od 17 sati, a prijenos je na Areni sport 3.

Podsjetimo, na ljestvici je Rijeka petoplasirana s 33 boda iz 24 utakmice, dok su Farmaceuti na 23 boda iz 23 utakmice. S obzirom na to da se Slaven Belupo nalazi u grčevitoj borbi za opstanak, sve osim poraza u ovom susretu bit će dobar rezultat.

Najnovije objave