Utorak, 30. svibnja 2023.

Slaven Belupo u humanitarnoj utakmici gostovao u Pitomači, za malog Mateja prikupljeno više od 3000 eura

Za liječenje šestogodišnjeg dječaka od zloćudne bolesti prikupljeno je 3.274,50 eura, priopćila je NK Pitomača

Slaven Belupo je u utorak otputovao u obližnju Pitomaču, gdje je odigrao humanitarnu utakmicu za mladog Mateja Mioljevića.

Za liječenje šestogodišnjeg dječaka od zloćudne bolesti prikupljeno je 3.274,50 eura, priopćila je NK Pitomača na Facebook stranici.

Što se sportskog dijela priče tiče, domaćin je u 11. minuti zaradio kazneni udarac kojeg je skrivio Mioč. Slavenov veznjak dobio je i crveni karton te je ostatak susreta Slaven odigrao s desetoricom.

Babić je zabio iz penala, potom i Plavšić iz igre. Farmaceuti su ipak izbjegli poraz, u nastavku su za remi poentirali Perošević i Crnac.

PITOMAČA – SLAVEN BELUPO 2:2 (2:0)
PITOMAČA – Igralište NK Pitomače. Gledatelja 300. Sudac: Hrvoje Filipović (Pitomača).
PITOMAČA: Zdelar, Hajdarević, Plavšić, Babić, Skoko, Šantek, Kosanović, Jakupec, Matančić, Castro, Reščić; još su igrali: Tudić, Šokec, Jantol, Paradinović, Gibičar, Zorić, Begović, Filjak. TRENER: Ivan Presečan.
SLAVEN BELUPO: Marković, Bosec, Krušelj, Bašić, Talys, Turanjanin, Mioč, Mihalić, Manaj, Krstanović, Hoxha; još su igrali: Sušak, Marina, Perošević, Mudražija, Crnac, Vlašić, Hlevnjak, Soldo, Tepšić, Hercegg, Mrdaković. TRENER: Zoran Zekić.
STRIJELCI: 1:0 Babić (13-11 m), 2:0 Plavšić (29), 2:1 Perošević (50), 2:2 Crnac (67).
CRVENI KARTON: Mioč (10 – prekršaj za kazneni udarac).

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti