Utorak, 30. svibnja 2023.

Slavenaši će pokušati popraviti efikasnost kroz tri prijateljske utakmice u reprezentativnoj stanci

Utakmica 27. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Istrom 1961 igrat će se u Koprivnici u petak, 31. ožujka s početkom u 18 sati

Nogometaši Slavena Belupa nisu se baš iskazali efikasnošću u 2023. godini, a taj segment igre pokušat će popraviti kroz tri prijateljske utakmice u vrijeme reprezentativne stanke.

U utorak od 15.30 Farmaceuti će gostovati u Pitomači kod istoimenog domaćina, trenutno prvoplasirane momčadi Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar – Koprivnica – Virovitica’.

Utakmica će biti humanitarnog karaktera, za šestogodišnjeg Mateja Mioljevića koji boluje od leukemije. Sav prihod od utakmice bit će uplaćen za pomoć malom Mateju.

Dan kasnije, u srijedu, od 16.30 sati gostuju kod Međimurca u Dunjkovcu, trećom momčadi Premijer lige Međimurske županije.

Posljednju od tri prijateljske utakmice Slavenaši će igrati u Osijeku gdje će uveličati stoti rođendan Olimpije, pretposljednje momčadi Međužupanijske nogometne lige ‘Osijek – Vinkovci’. Taj susret igra se u subotu s početkom u 14 sati.

Utakmica 27. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Istrom 1961 igrat će se u Koprivnici u petak, 31. ožujka s početkom u 18 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti