Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Slavenov trener Moniz uoči gostovanja na krcatom Poljudu: ‘Što više ljudi, to bolje’

'Kao što su nam utakmice s Varaždinom i Rudešom bile kao finale, takva će biti i sutrašnja', rekao je Ricardo Moniz

- Oglas -

Nakon domaće pobjede protiv Rudeša (3:2), nogometaši Slavena Belupa u nedjelju će u 4. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige gostovati kod Hajduka na Poljudu.

Utakmica počinje u 21.05 sati, a Splićanima ona dolazi tri dana nakon ogleda 3. pretkola Konferencijske lige s PAOK-om.

– Gledao sam utakmicu Hajduka i PAOK-a s obzirom na to da igramo u Splitu u sutra. Vidjet ćemo hoće li se uspjeti oporaviti u dva dana. Mislim da će to više biti pitanje mentalnog stanja. Kao profesionalci, vjerujem da mogu igrati tri utakmice tjedno. Svjesni smo da imaju veliku širinu i alternativu za igrače koji su igrali. Naučio sam iz ove tri utakmice da uvijek moramo biti spremni na sve jer klubovi u Hrvatskoj imaju mogućnosti promjene i igrača i načina igre i sustava – rekao je Slavenov trener Ricardo Moniz.

- Oglas -

Na Poljudu će opet biti sjajna atmosfera, dolazi više od 30.000 gledatelja.

– Kao što su nam utakmice s Varaždinom i Rudešom bile kao finale, takva će biti i sutrašnja. Još uvijek ne znam na koga sve mogu računati jer Marina, Agbekpornu i Međimorec imaju probleme. Znamo što nas čeka u Splitu u smislu gledatelja. Školu smo imali u prvom kolu u Osijeku. Moji igrači su profesionalci, za takve utakmice su radili cijeli život i u njima moraju uživati. Što više ljudi, to bolje – poručio je nizozemski stručnjak.

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti