Subota, 4. prosinca 2021.

Starigrad se u kupu vratio iz mrtvih pa ispao na penale od Molvi

Starigrad je nedavno preuzeo Mario Dodik i odmah je skinuo skalp vodećoj Mladosti iz Koprivničkih Bregi

Preporučujemo

Prošlog tjedna počelo je i nadmetanje u županijskom kupu. Prvo kolo je odigrano, favoriti su se većinom plasirali dalje, a danas se igrala i posljednja utakmica prvog kola. U Molvama na Krbuljinu Mladost je dočekala Starigrad.

Starigrad je nedavno preuzeo Mario Dodik i odmah je skinuo skalp vodećoj Mladosti iz Koprivničkih Bregi. S druge strane Molvarci sjajno guraju u ligi, u samom su vrhu i danas su ciljano išli opravdati ulogu favorita. Već se je znalo da momčad koja pobijedi u idućem kolu ide na branitelja naslova, na Borac iz Imbriovca.

Nakon 90 minuta u kojima je rezultat bio izjednačen, bilo je 3:3, pristupilo se penalima. Spomenimo da su Molve vodile 3:0 nakon čega se Starigrad vratio iz mrtvih i izjednačio.

Molvarci su zabili sve svoje penale, dok je Starigrad promašio, tako da su Molve prošle dalje. U idućem kolu igraju protiv Imbriovca.

U osmini finala Mladost Kloštar Podravski ugostit će tako trećeligaša Koprivnicu, Ferdinandovac dočekuje sigečku Mladost. Tehničar iz Cvetkovca bit će domaćin đurđevačkom Graničaru. Križevački Radnik dočekat će Tomislav iz Drnja, a virovski Podravac gostuje u Glogovcu kod Rudara. Sokol igra s Miklinovcom, a Tomislav Radnik dočekuje Omladinac iz Herešina.

Županijski kup, 1/16 finala, 29. rujan, 16.30 sati

Mladost Molve – Starigrad 3:3 (4:3 ukupno na penale)

1/8 finala KUPA, 6. listopad, 16.30 sati

NK Mladost Kloštar – NK Koprivnica
NK Sokol – NK Miklinovec
NK Ferdinandovac – NK Mladost Sigetec
NK Tehničar – NK Graničar (Đ)
NK Rudar (G) – NK Podravac Virje
NK Borac – NK Mladost Molve/NK Starigrad
NK Radnik Križevci – NK Tomislav Drnje
NK Tomislav Radnik – NK Omladinac

 

Najnovije objave