Četvrtak, 27. siječnja 2022.

Stožer je odlučio: finale Županijskog nogometnog kupa igra se bez gledatelja

Za ljubitelje nogometa ostaje mala utjeha da će moći gledati livestreaming finalne utakmice na Facebook stranici Borca iz Imbriovca ili na Facebook stranici portala Prigorski.hr

Preporučujemo

Koprivnički Gradski stadion Ivan Kušek Apaš u srijedu će biti dom velikog finala Županijskog nogometnog kupa. Za trofej pobjednika borit će se Radnik-Križevci i Borac Imbriovec, a sudac će znak za početak dati u 18 sati.

Obje momčadi u finale su stigle nakon što su bile s(p)retnije u izvođenju jedanaesteraca, a pravi heroji bili su vratari. Borčev golman Tizaj je obranio posljednji, peti penal u raspuvacanju protiv Ferdinandovca, a Radnikov Vrbanić ‘skinuo’ je dva nogometašima Tehničara, jedan su i sami promašili.

Sam nastup u finalu momčadima donosi nastup u pretkolu Hrvatskog kupa, a tko će podići trofej pobjednika na tribinama neće uživo moći vidjeti publika.

Naime, finale će se zbog epidemiološke situacije vezane uz koronavirus igrati bez gledatelja. Prvi put u povijesti ovog natjecanja.

Kako doznajemo, Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije podnio je zahtjev županijskom Stožeru civilne zaštite da se tribine koprivničkog stadiona otvore za gledatelje, barem jedan dio, ali dobili su odbijenicu.

No, za ljubitelje nogometa ostaje mala utjeha da će moći gledati livestreaming finalne utakmice na Facebook stranici Borca iz Imbriovca ili na Facebook stranici portala Prigorski.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave