Subota, 20. travnja 2024.

Strava i užas: namjerno zapalio majčinu kuću, njegov sin ozlijeđen, a on uhićen

Utvrđeno je kako je do požara došlo u prostoriji potkrovlja obiteljske kuće uslijed zapaljenja zapaljive tekućine otvorenim plamenom

- Oglas -

Strašan požar izbio je u srijedu oko 19 sati u obiteljskoj kući u Gregurovcu kod Krapinskih Toplica, a prilikom kojeg je izgorio krov i potkrovlje kuće.

“Nakon zaprimljene dojave o požaru kuće, navalno vozilo s tri vatrogasca izlazi u 19.05 sati s obzirom na to da su se operativci vraćali u spremište s pranja ceste, a nekoliko trenutaka kasnije na intervenciju kreće i AC s još tri vatrogasca te dva kombi vozila s još sedam kolega. Uz djelatnike ZJVP-a Zabok i Klanjec lokaliziramo i gasimo požar”, izvijestili su iz DVD-a Krapinske Toplice.

Požar kuće u Gregurovcu
Foto: DVD Krapinske Toplice

“Obavljenim očevidom policajaca u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je kako je do požara došlo u prostoriji potkrovlja obiteljske kuće uslijed zapaljenja zapaljive tekućine otvorenim plamenom te se požar proširio na cijelo potkrovlje i krov”, priopćila je Policijska uprava krapinsko-zagorska.

- Oglas -

Kako doznaje zagorje.com, kuća je namjerno zapaljena, a zapalio ju je sin vlasnice kuće.

U požaru je lakše tjelesne ozlijede zadobio 20-godišnjak, sin muškarca koji je zapalio kuću.

Vezano uz izazivanje požara, uhićena je jedna osoba nad kojom se provodi kriminalističko istraživanje, stoji u policijskom priopćenju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti