Srijeda, 17. travnja 2024.

[VIDEO] Slaven predstavio Roberta Murića: ‘Imao sam dosta opcija, ali mislim da sam dobro odlučio’

'Nadam se da će me svi dečki prihvatiti, da će svi dati još više od sebe, pa tako i ja, kako bismo ostvarili ciljeve kluba. Prošlo je nekih tri tjedna od moje posljednje utakmice, ali sam trenirao cijelo vrijeme i nadam se da ću što prije moći pomoći momčadi', rekao je Murić

- Oglas -

Novi krilni napadač Slavena Belupa Robert Murić predstavljen je javnosti na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak u koprivničkom klubu.

– Igramo sam protiv Slavena Belupa kad sam bio u Rijeci, poznajem klub i njegovu povijest, i prvi dojmovi su odlični. Otkako sam raskinuo u Turskoj, imao sam dosta opcija iz inozemstva i iz Hrvatske, ali mislim da sam dobro odlučio. Čuo sam njihove planove za budućnost, mislim da će se to pokazati kao dobar potez – rekao je Robert Murić.

- Oglas -

Bivši igrač Dinama, Ajaxa, Rijeke i Konyaspora spreman je preuzeti odgovornost.

– Nadam se da će me svi dečki prihvatiti, da će svi dati još više od sebe, pa tako i ja, kako bismo ostvarili ciljeve kluba. Prošlo je nekih tri tjedna od moje posljednje utakmice, ali sam trenirao cijelo vrijeme i nadam se da ću što prije moći pomoći momčadi. Pratio sam zadnjih tjedana utakmice s Varaždinom, Rudešom i Hajdukom. Imamo dobru, mladu ekipu i mislim da možemo biti sve bolji utakmicu po utakmicu – kazao je Murić.

Od ranije poznaje Daniela Štefulja, Ivana Lepinjicu i Adriana Libera, s kojima je igrao u Rijeci. Moguće je da će zaigrati već u petak protiv Istre 1961.

Aleksovski i Murić
Direktor Slavena Belupa Aleksandar Aleksovski i Robert Murić // Foto: GČM

O novom igraču govorio je i trener Roy Ferenčina.

– Svi znamo tko je Robert Murić, hvala rukovodstvu što su ga uspjeli dovesti u naš klub. Odličan je to potez, ujedno i naš povratak na nogometnu kartu Hrvatske. Očekujem još transfera dobrih igrača, pogotovo na ljeto, ali probat ćemo i sada napasti bolji plasman. Nadam se da će nam Robert biti istinsko pojačanje, da ćemo s njime biti još bolji, ali i da će i ostali igrači pokazati dimenziju više – rekao je Ferenčina.

- Oglas -

Zadovoljan dolaskom velikog pojačanja bio je i direktor Slavena Aleksandar Aleksovski.

– Iznimno nam je zadovoljstvo da se Robert vratio u hrvatski nogomet, a posebice u Slaven Belupo. Vjerujem da ovim potezom jasno pokazujemo i ambiciju kluba i da nam u završnici sezone to može biti dodatni impuls da se uključimo u borbu za najviše pozicije, odnosno u borbu za Europu. U ostvarenju tih ciljeva Robert će nam biti od velike pomoći. Velika je ovo stvar za klub, vjerujem i za hrvatski nogomet. Vjerujem da je pred nama izrazito uspješan završetak sezone – poručio je Aleksovski.

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti